Verzenden en retourneren

VERZENDING

 

De gemiddelde levertijd is 1-2 werkdagen. Bestel je op werkdagen voor 15.00 u (m.u.v. feestdagen) dan proberen wij je bestelling dezelfde dag nog te versturen.

Nadat je een bevestigingsmail hebt ontvangen gaan wij aan de slag met je bestelling. Je ontvangt een track & trace code, zodat je je bestelling kunt volgen.

 

VERZENDKOSTEN

 

Nederland

De standaard verzendkosten voor brievenbuspost zijn € 4,25

Voor pakketten is dit € 5,75

Het is ook mogelijk om je bestelling af te halen in Emmen of Arriën, dit kan je aangeven bij je bestelling. We nemen contact met je op om af te spreken wanneer je je bestelling op komt halen.

 

RETOURNEREN

 

Wanneer je niet tevreden bent, kan je een product retourneren. Meld dit binnen 14 dagen nadat je je bestelling hebt ontvangen. Retourneren is alleen mogelijk als het product ongeopend en onbeschadigd is. De kosten van het retourneren betaal je zelf, tenzij je het artikel beschadigd of geopend hebt ontvangen. Dan worden de retourkosten uiteraard vergoed.

 

De retourprocedure

Stuur een mail naar info@biosan.nl om je retourzending aan te melden. Vermeld hierbij je ordernummer en breng het pakket naar een verzender. Stuur het pakket naar:

 

Biosan

Vinkenveld 45

7827 DR Emmen

 

Wij betalen het bedrag van het geretourneerde artikel binnen 7 dagen na ontvangst retour terug.

 

Beschadigde of verkeerd geleverde producten

Wanneer een product verkeerd, beschadigd of kapot is, laat dit dan meteen na ontvangst van het artikel weten via info@biosan.nl zodat wij dit kunnen onderzoeken en eventueel een vervangend product kunnen sturen. Wij betalen uiteraard de verzendkosten in dit geval.

Stuur foto’s van:

Het betreffende product

De buitenkant van de doos met verzendlabel en barcode, zodat wij het pakket kunnen traceren