Wie zijn wij

Wij hebben elkaar ontmoet tijdens de opleiding tot Natuurgeneeskundige (2017). Zo zijn we via onze intervisies al begonnen met samenwerken. Dat leidde tot het creëren van ons eerste receptenboek, “Gezonde praktijken in de keuken.”

 

Omdat onze synergie sterk was en we elkaar goed aanvulden,  besloten we om onze samenwerking uit te breiden. En zo, voilà, Biosan was geboren!

Biosan

 

Biosan staat voor BIanca Of SANdra. We hebben naast onze gezamenlijke achtergrond ook een eigen verhaal.


Onze gezamenlijke passie is gezondheid & gezonde leefstijl, ondersteund met supplementen en producten met een eerlijke achtergrond. Een rode draad die je bij veel therapeuten ziet is dat ze ervaringsdeskundige zijn op het gebied waarin ze gespecialiseerd zijn. Dat is voor ons niet anders.

 

Onze expertises

 

• Darmklachten

• Energie problemen

• Niet lekker in je vel zitten / vage klachten

• Hormonen

• Human design 

• Huid

• ADHD 

Sandra

HBO-V, Natuurgeneeskundige, Orthomoleculair therapeut, Hormoontherapeut, Voedingscoach 

 

Expertise Sandra

Vrouwen, voetreflex, gezondheid & hormonale disbalansen; denk aan menstruatieklachten, PCOS, endometriose, kinderwens, schildklier- en overgangsklachten & gewichtsbeheersing.

Sandra

“In mijn vrije tijd vind je mij buiten, liefst met mijn gezin en hond. We wonen buitenaf en er is altijd wat te doen in of rond het huis. “Mijn ultieme geluksmoment? Dat is als ik mijn grote laarzen aantrek.” Of ik nu aan het wroeten ben in de moestuin, klusjes rond het huis doe, paardrij of de paardenstallen uitmest.


Sandra combineert deze liefde voor het buitenleven met haar rol als moeder en professioneel zorgverlener. Ze is gezegend met een prachtig gezin en een trouwe viervoeter die haar gezelschap houden tijdens haar buitenavonturen. Maar haar reis naar het moederschap was niet zonder hobbels. “Het krijgen van onze twee kinderen was een behoorlijke uitdaging, een ervaring die ik meeneem in mijn consulten. Ik kan echt empathisch zijn omdat ik het zelf heb meegemaakt.”


Naast haar werk bij Biosan, heeft Sandra ook jarenlange ervaring als SEH verpleegkundige in het Isala ziekenhuis. Deze achtergrond stelt haar in staat om een holistische en geïntegreerde zorgbenadering te bieden. “Mijn werk in het ziekenhuis heeft mijn kijk op gezondheid verbreed. Het heeft me doen realiseren dat preventieve zorg net zo belangrijk is, zo niet belangrijker is.”


Vandaag de dag vindt ze een perfecte balans door haar werk bij Biosan te combineren met haar andere verplichtingen. “Het stelt me in staat om dicht bij mijn roots te blijven terwijl ik mensen help die niet lekker in hun vel zitten of die proactief aan hun gezondheid willen werken.

Bianca

Ik ben het levende bewijs dat voeding en leefstijl levensveranderend kunnen zijn. Ooit had ik eczeem en allergieën, maar nu niet meer. Mijn huid is soms nog onvoorspelbaar, maar ik weet hoe ik de balans kan herstellen.

 

De menselijke psyche boeit me, daardoor ontdekte ik Human Design, een methode die je inzichten geeft in je eigen ‘blauwdruk’. Het is niet alleen verhelderend, maar biedt ook praktische handvatten voor positieve levensveranderingen. 

 

Veel mensen in mijn omgeving worstelen met ADHD, wat me extra gemotiveerd maakt om hen te helpen. We zijn allemaal uniek, en met de juiste hulp kunnen onze ‘zwaktes’ juist onze krachten worden. Met empathie en de juiste begeleiding kun je je veel beter gaan voelen.

 

Leren is voor mij als ademen; ik zoek altijd naar nieuwe inzichten, of het nu gaat om meditatietechnieken of Human Design. Kennis is kracht, en die zet ik in om jou te helpen. 

 

Als ik niet bezig ben met de psyche en gezondheid, vind je me in en om het huis, waar ik series kijk, online shop (ja, guilty pleasures hebben we allemaal!) en lekker bezig ben. Ook geniet ik van wandelingen en afspreken met vrienden.

 

Bianca

Natuurgeneeskundige, Medische basiskennsis. Orthomoleculair therapeut, Voedingscoach, ADHD-therapeut, Human Design reader en coach 

 

 

Expertise Bianca

Eczeem, astma, allergieën, hooikoorts, ADHD, 

autisme, Human design readings en coaching

“When mind, body and spirit are in harmony, happiness is the natural result”

Arrow Left
Arrow Right