Praktijk info

Wij geloven in een holistische aanpak, met voeding als de basis. Want laten we eerlijk zijn: gezondheid begint met gezonde darmen en een goed functionerende spijsvertering.


Je bent welkom op onze locatie in Ommen voor een consult dat begint met een persoonlijk intakegesprek. Hierin duiken we in jouw behoeften en uitdagingen om een op maat gemaakt advies te geven. 


Het stopt niet bij praten: We ondersteunen je met een voedingsplan dat is afgestemd op jouw lichaam, met de juiste suppletie om je op weg te helpen. Een samenvatting ontvang je na afloop van het consult via de mail. Je hoeft dus geen aantekeningen te maken.

Vervolg praktijkinfo

 

We gaan nog een stap verder. Met onze health scan checken we of je eventuele tekorten hebt aan belangrijke vitamines en mineralen. 


Heb je je ooit afgevraagd hoe het gesteld is met je neurotransmitters? Met behulp van de Bravermantest kunnen we dat voor je nagaan. 


Specifiek voor vrouwen hebben we een vragenlijst die gericht is op hormonen.


Wil je een nog completer beeld? Overweeg dan het consult te upgraden met aanvullende tests, zoals voedselintolerantie-onderzoek of een ontlastings-onderzoek. 


Goed nieuws voor wie geïnteresseerd is in uitgebreider bloed onderzoek: Sandra is BIG-geregistreerd verpleegkundige en kan daarom zelf bloed prikken in de praktijk. Dit maakt het proces naadlozer en persoonlijker.


“Bij Biosan zetten we ons in om jou  niet alleen beter in je vel te laten zitten, maar ook dat je gemotiveerd bent om een gezonde leefstijl te omarmen!”

Intake & vervolgconsulten

 

Voorafgaand aan het 1e consult ontvang je een intake-formulier per email. Wil je ook eventuele medicijnen en supplementen meenemen die je gebruikt? En, indien aanwezig, recente lab-uitslagen van je huisarts of specialist.

 

 

Een intake gesprek duurt ongeveer 1 uur. Op basis van de informatie die je met ons deelt, geven wij je inzichten en praktische (orthomoleculaire) adviezen die je meteen kunt toepassen.

 

De meeste zorgverzekeraars vergoeden onze consulten niet. Check zelf bij jouw zorgverzekeraar of dit voor jou eventueel wel geldt.

 

 

Emailadres
info@biosan.nl

 

Telefoon Sandra :
06-13676365 Ommen

 

Telefoon Bianca: 
06-14408582 Emmen       

Tarieven

Intake:                                   €  95,- 
Consult:                                €   75,- (60 min.)
½ Consult:                          €   37,50 (30 min.)

Health scan                        €   50,- (max 45 min)

Emotie code                       €   40,- (+/- 30 min)

Emotie code + coaching€   80,- (per 60 min)

 

 

De prijzen zijn exclusief supplementen en eventuele aanvullende onderzoeken.

 

De health scan is inclusief een advies over supplementen.

 

Privacy statement: Je gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en bewaard. 

“Voeding heeft met ons binnenste te maken: Eat good, feel good”

Arrow Left
Arrow Right