Praktijk info

Naast een consult bieden wij een Biosan-op-maat pakket.

Hierin zit een intakegesprek en advies op maat, ondersteund met suppletie- en een voedingsplan dat speciaal op jouw lichaam is afgestemd. Daarnaast kijken we via onze body scan o.a. of je tekorten aan bepaalde vitamines en mineralen hebt. We controleren hoe het zit met je neurotransmitters m.b.v. de “bravermantest” en we hebben een test specifiek gericht op hormonen.

Je kunt het pakket nog upgraden met (aanvullend) bloedonderzoek, voedselintolerantie-onderzoek en een ontlastingsonderzoek.

Intake & vervolgconsulten

Voorafgaand aan het 1e consult ontvang je een intake-formulier per email. Dit formulier neem je ingevuld mee naar het 1e consult. Wil je ook eventuele medicijnen en supplementen meenemen die je gebruikt? En, indien aanwezig, recente lab-uitslagen van je huisarts of specialist.

 

Een intake gesprek duurt ongeveer 1,5 uur. Aan de hand van de beschikbare informatie delen wij kennis met je en geven wij je alvast (orthomoleculaire) praktische adviezen waar je thuis direct mee aan de slag kunt.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden onze consulten niet. Check zelf bij je eigen zorgverzekeraar of dit voor jou eventueel wel geldt.

 

emailadres
info@biosan.nl

telefoon Sandra :
06-13676365 Ommen

telefoon Bianca: 
06-14408582 Emmen       

Tarieven

Intake:                             €  95,- 
Consult:                          €   75,- (60 min.)
½ Consult:                    € 37,50 (30 min.)

De prijzen zijn exclusief kosten voor supplementen en eventuele aanvullende onderzoeken.

Voor het uitzoeken en bestellen van de specifiek voor jou geschikte supplementen hanteren wij het tarief van een consult per uur.

Privacy statement: Je gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en bewaard.

“Voeding heeft met ons binnenste te maken: Eat good, feel good”

Arrow Left
Arrow Right