Wie zijn wij

Wij hebben elkaar ontmoet tijdens de opleiding tot Natuurgeneeskundige (2017). Zo zijn we via onze intervisies al begonnen met samenwerken. Hier komt ook ons 1e kookboek “Gezonde praktijken in de keuken” uit voort.


Dit was een mooie vuurdoop want het schrijven van een kookboek heeft nogal wat voeten in de aarde. De samenwerking tussen ons bleek zo goed te zijn, wij vullen elkaar mooi aan, dat wij steeds meer dingen samen zijn gaan doen. Daaruit is Biosan ontstaan.

Biosan

Biosan staat voor BIanca Of SANdra. We hebben namelijk naast onze gezamenlijke achtergrond ook een eigen verhaal.

Onze gezamenlijke passie is gezondheid & gezonde leefstijl, ondersteund met supplementen en producten met een eerlijke achtergrond. Een rode draad die je bij veel therapeuten ziet is dat ze ervaringsdeskundige zijn op het gebied waarin ze gespecialiseerd zijn. Dat is voor ons niet anders.

 

Onze expertises

• Darmklachten,

• Energie problemen,

• Detox,

• Niet lekker in je vel zitten / vage klachten

Sandra

HBO-V, Natuurvoedingsadviseur, Natuurgeneeskundige, Sport & Voeding, Darmgezondheid,  Neurotransmitters, Gewichtsbeheersing, Hormoontherapeut.

 

Expertise Sandra

Vrouwen, gezondheid & hormonale disbalansen. Denk aan menstruatieklachten zoals PMS, PCOS, endometriose, kinderwens, schildklier- en overgangsklachten & gewichtsbeheersing.

De persoonlijke achtergrond van Sandra: Sandra werkt als SEH verpleegkundige momenteel in het Zwolse ziekenhuis. Daarnaast heeft ze een eigen orthomoleculaire praktijk (www.moedernatuur.nu).

MoederNatuur

Bij MoederNatuur richt ze zich op vrouwen, gezondheid & hormonale disbalansen. Denk hierbij aan menstruatieklachten, PCOS, endometriose, kinderwens, overgang- en gewichtbeheersing.

 

 

„Achteraf kan je wel zeggen dat mijn hormonen uit balans waren en dat ik daardoor moeite had met zwanger wordenIn mijn vrije tijd vind je mij buiten, liefst met mijn gezin en hond. We wonen buitenaf en er is altijd wat te doen in of rond het huis. Als ik mijn grote laarzen aan heb, ben ik het gelukkigst; radio aan, wroeten in de moestuin, klussen, paardrijden of lekker fysiek de paardenstallen uitmesten.“

Bianca is sinds kort volledig zelfstandige en heeft een eigen natuurgeneeskundige praktijk (www.gezondinjevel.nu).

Gezondinjevel

Bianca heeft altijd last van eczeem, allergieën en hooikoorts gehad maar heeft het onder controle gekregen door haar leefstijl aan te passen. Ze helpt graag anderen om dit ook te bereiken. Daarnaast heeft ze zich gespecialiseerd in ADHD. Omdat meerdere mensen in haar omgeving de diagnose hebben gekregen en zij weet waar ze tegen aan lopen.

 

 

„In mijn vrije tijd trek ik vaak de wandelschoenen aan, luister graag naar podcasts en ben ik altijd bezig in en om het huis. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe cursussen en masterclasses die ik kan volgen want ik leer graag nieuwe dingen en blijf mezelf ontwikkelen“

Bianca

Natuurvoedingsadviseur, Medische basiskennis, Natuurgeneeskundige, ADHD-therapeut, Neurotransmitters, Sport & Voeding, Human Design

 

Expertise Bianca

Eczeem, astma, allergieën, hooikoorts, ADHD, ADD en autisme.

“When mind, body and spirit are in harmony, happiness is the natural result”

Arrow Left
Arrow Right